luni, ianuarie 24, 2011

A ieşit soarele, am ieşit şi noi să ne bronzăm

Las această poză să spună povestea. :)

11 comentarii:

 1. Foarte frumos!!!! Eu inca stau in casa la caldurica ca e prea multa zapada aici.
  Da ce bine va sta la soare :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Miao! Ce bine vă stă împreună! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Hehe! Mulţumim, Pisu, mulţumim, Grişka. Vorbesc şi-n numele lui Michi când spun că ne dorim să stăm aşa, împreună, până la adânci bătrâneţi. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Anonim6:58 p.m.

  Felicitari, frumosilor!

  Inca putin si vine vara! Sa vedeti atunci soare si plaja :)

  Va pup intre urechi! :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Daaa, noi abia aşteptăm. Ni s-a acrit de la atâta iarnă. Ne e dor să zburdăm prin iarbă! :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Anonim7:53 p.m.

  Ce mai faceti voi, scumpiteilor?!

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 9. Foarte frumoasa poza, imi plac mult toate detaliile din ea

  RăspundețiȘtergere