vineri, august 29, 2008

Sunt celebru!

Bipedul meu a primit acu' o zi-două vizita unor oaspeţi de peste mări şi ţări. Niscai scriitori-editori ultramegapremiaţi, din câte-am priceput. Persoane importante. Da' nu asta vreau eu să zic aici.

Ideea e că s-au îndrăgostit de mine. (Cum altfel? Doar sunt adorabil!) Mi-au făcut poze, au zis că mă ştiu de pe blog, că-s un cotoi celebru-n toată lumea. Booon. Asta-mi confirmă doar bănuielile. Apoi, când a venit vremea autografelor, iată ce-au lăsat pe pagina de deschidere:

6 comentarii:

  1. Anonim3:13 p.m.

    Felicitari! Felicitari!
    Stiam eu ca pisicile sunt cele mai iubite animale de pe mapamond!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De azi am intrat si eu in randul motanilor cu blog, Axi.
    Cum s-ar spune, am casa mea. Deocamdata e un soi de cocioaba, dar sper c-o sa i se aduca imbunatatiri... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. oooooo, felicitări. cu întârziere, dar, în ultima vreme, eu am fost tare ocupat cu eliminarea rozătoarelor (şi a unei păsări neruşinate, recunosc) din preajma domeniului nostru. fără minim două capturi pe zi nu mă culc liniştit :)
    şedere bună şi fructuoasă la noul domiţiliu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim7:28 p.m.

    Să ştii că te invidiez pentru capturile alea! Pe mine m-au dus în concediu, am luat pentru o vreme în stăpânire un alt teritoriu - cam mititel, cu un balcon în care n-am voie să ies (le e frică c-o să sar în copaci)- şi pe aici se mai rătaceşte din când în când câte o muscă. Dar le prind pe toate - şi le mănânc!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutari de la un motan camarad :)

    Mult succes in prinderea rozatoarelor...eu inca nu am avut asa o experienta...desi am pasari in casa...dar nu am cum sa le elimin...ai mei ii iubesc...

    Iti doresc multe succese la prinderea intrusilor si multa leneveala!

    Pisu

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello beautiful! Welcome to the cat club!

    RăspundețiȘtergere